Himlabadet är Sveriges bästa äventyrsbad 2019!

Himlabadet har varit med i omröstningen till Stora Barnsemesterpriset 2019 i kategorin Sveriges bästa äventyrsbad och har vunnit för andra året i rad!

– Förra året var första gången Himlabadet vann omröstningen och även i år har det varit en hård toppstrid med Arena Skövde och Lost City i Örebro, berättar Hasse Bergqvist, arenachef, Himlabadet/Sporthallen. Det är verkligen jätteroligt att vi har tagit hem den här utmärkelsen i år igen! Det betyder mycket för oss att många av våra kunder som är så nöjda med oss att de har tagit sig tid och röstat. Det tackar vi för!, säger Hasse Bergqvist, arenachef Himlabadet/Sporthallen.

– Sundsvall har blivit en stad som tar hem många fina utmärkelser och jag är glad att vi på det här sättet kan hjälpa till att sätta Sundsvall på kartan som en stad med bra aktiviteter och utbud både för invånare och turister, fortsätter Hasse Bergqvist.

Det är sajten barnsemester.se som under många år hållit i omröstningen till Stora Barnsemesterpriset som omfattar flera olika kategorier, bland andra bästa äventyrsbad.

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.