Vårens Barnkulturprogram

Nu är programmet här!

Sundsvalls kommun och Scenkonst Västernorrland presenterar vårterminens barnkulturutbud tillsammans för Sundsvalls barn och familjer. Kom och ta del av scenkonst i stan och ute på serviceorterna. Museet och biblioteket har många roliga aktiviteter som de erbjuder. Hämta ditt program i Kulturmagasinet, Entré Sundsvall (i Stadshuset) och på närbiblioteken.
Mer information hittar du på Barnkultursidan.

Biljetter bokar du genom Kulturmagasinets reception och på Entré Sundsvalls hemsida.

Barnkulturlogo

Foto: Ammi Leander

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.