Norrmalmsparkeringen upphör 17 september

Den 17 september upphör Norrmalmsparkeringen som ligger intill parkeringshuset City-P, längs Selångersån.

Norrmalmsparkeringen stänger från och med 17 september 2018 och hela området saneras. Delar av området kommer att användas som uppställningsplats i samband med bygget av Storbron. Arbetet med Storbron kommer att pågå parallellt. Gång och cykelbanor är fortsatt öppna till viss del. Biltrafiken till och från parkeringen Fisktorget och parkeringshuset City-P kommer att fungera som vanligt.

Var kan jag parkera istället?

Parkeringshusen City-P, P-huset Balder och ytparkeringarna i Stenstan har kapacitet att ersätta de parkeringsplatser som försvinner.

Här finns en länk till vår parkeringskarta där du kan få tips på var du kan parkera istället.

Vad händer med området när parkeringen stängs?

Mer information om projektet Noten finns här

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.