Fototävling!

Sundsvall är Sveriges friluftskommun 2018. Det är också temat för fototävlingen där en vinnare koras på Skogens dag den 16 september på Norra berget.

Berätta med din kamera vad Sundsvall som friluftskommun betyder för dig!
Bilden ska vara tagen i Sundsvalls kommun och får gärna vara överraskande, personlig och berörande. Du kan lämna in ditt bidrag till och med den 5 augusti.

En jury väljer ut de tio bästa bilderna som publiceras på www.sundsvall.se och på Sundsvalls kommuns facebooksida. De kommer också att finnas att se i värmestugan på Norra berget, Sundsvalls friluftsmuseum. Allmänheten får rösta fram sin favoritbild till och med den 9 september.

Läs alla regler på skogensdag.

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.