Barnteater – finalveckor!

Barnteater, dans och ett norskt garage

Uppdatering: Teater Tre har fått förhinder och vi måste ställa in föreställningen fredag 4/5, vi hänvisar till föreställningarna i Indal lördag 5/5 och Ljustadalen söndag 6/5.
Under tre veckor bjuder vi på sex olika produktioner som spelar 14 föreställningar. De spelas i Teaterkvarteren, Tonhallen och på fem av kommunens serviceorter. Scenkonst Västernorrland och Sundsvalls museum har en stor variation av föreställningar för alla från 2 år till 12 år och självklart för alla vuxna! Hedmans teater gästar oss med Tidholms barnboksklassiker Ture blåser bort. Kramfors Dramatiska tar oss och Bertil till Fantasien och för de lite äldre gästar Norrdans Tonhallen med Odysseus.

Vi är glada att kunna erbjuda ett gästspel från Trondheim, det är Cirka teater som spelar Garage för lite äldre barn och teknikintresserade vuxna. Teater Tre spelar en föreställning som passar alldeles utmärkt i börja av maj när det ska planteras och rensas i rabatter och land. Deras föreställning för barn mellan 2 – 4 år heter Frö.

Till sist har vi en premiär från Teater Västernorrland, det spelar Lill-Zlatan och morbror raring. En föreställning efter Pija Lindenbaum populära bok. Premiären sker i Nacksta 10/5 och 11:e och 12:e  spelar de på Konsertteatern. Föreställningen spelas också sista helgen i maj. Passa på och se så mycket du kan för Sundsvall satsar på bra barnkultur!

Biljetter köper du via Entré Sundsvall.

sex föreställningar

Foto: Resp teatergrupp

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.