En bra vecka på Kulturmagsinet!

Lars Ahlin stipendiet, barnteater och dokumentärfilm

Onsdag 11/4 En introduktion till Norrdans föreställningen Odysseus, medverkande: Erica Wikström Holländer, Gunilla Grill och Mira Helenius . Hämta gratis biljett!
Föreställningen ges i Tonhallen måndag 23/4, Biljetter via Entré Sundsvall.

Fredag 13/4 Hedmans teater ger Ture blåser bort. Spelas också i Kvissleby 14/4 och Stöde 15/4, biljetter via Entré Sundsvall. Barnteater för 2-5 år.

Lördag  14/4 utdelningen av Lars Ahlin-stipendiet 2018.
Majgull Axelsson har tilldelats Lars Ahlin-stipendiet 2018 och lördag 14 april tar hon emot stipendiet i Kulturmagasinet. I samband med utdelningen arrangerar Sundsvalls stadsbibliotek och Lars Ahlin-sällskapet ett estradsamtal och en föreläsning. Förköp via Entré Sundsvall.

Söndag 15/4 En bra vecka för demokratin. En film i Kultfilmserien med besök av filmens regissör Cecilia Björk.
En bra vecka för demokratin är en skildring av vårt samhällssystem med Almedalsveckan som spelplats. Filmen är en studie av hur politik saluförs i ett mediesamhälle där uppmärksamhet är hårdvaluta. Filmen introduceras av regissören Cecilia Björk. Efter visningen är det samtal med regissören om bl a filmen och demokrati. En aktuell film med tanke på valåret 2018.
Hämta ut din gratisbiljett via Entré Sundsvall.

Missa inte Monica Englunds utställning Livstycken som nu är inne på sin sista vecka, söndag 15/4 är utställningens sista dag.

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.