EU-dag för allmänhet och studenter på Mittuniversitetet den 5 februari

EU-kommissionens representation i Sverige arrangerar den 5 februari tillsammans med Sundsvalls kommun och Mittuniversitetet en EU-dag på Mittuniversitetet.

Dagen handlar om att ge information om och belysa olika EU-frågor samt uppmuntra till debatt och diskussion om vilket EU det svenska folket vill ha.

EU-flagga

Foto: EU-kommissionen

Bland annat debatterar Carl Schlyter, riksdagsledamot (MP), tidigare Europaparlamentariker, Karin Enström (M), riksdagsledamot, Moderaternas talesperson i EU-frågor och Tina Acketoft (L), riksdagsledamot, ledamot i riksdagens EU-nämnd, kring valåret 2018- Vad vill politikerna med EU-samarbetet?

EU-dagen innehåller också en paneldiskussion om hur vi i Sundsvall märker av EU – i politiken, näringslivet, forskningen och den lokala debatten. Peder Björk kommunstyrelsens ordf. (S), Marcus Bohlin, journalist och Katarina Areskoug Mascarenhas, Chef för EU-kommissionen i Sverige, deltar i paneldiskussionen.

Dagen avslutas med information om arbete, praktik & studier inom EU.

Alla aktiviteter inklusive mat och dryck är gratis och öppna för både studenter och allmänhet.

Välkommen!

När: Måndagen den 5 februari 2018, klockan 11.45-16.30.
Vart: Mittuniversitetet Sundsvall, Fälldinsalen, Holmgatan 10, Sundsvall.

Mer info, länk till anmälan och program.

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.