Höstens Barnkultur

– Bebisföreställning, dramatiserade barnböcker, nyskriven svensk barndramatik, en pjäs om att vara på flykt och skuggspel utöver det vanliga.

Naturligtvis en dansföreställning, magisshow och om konsten att äta själv!- Sundsvalls museum arrangerar under hösten 12 produktioner gör 21 föreställningar. Det gör vi på sex orter utanför Sundsvalls centrum, där vi arrangerar i Kulturmagsinet och Teaterkvarteren. Hösten innehåller något för alla; från bebisföreställning från 6 månader till familjeföreställningar för barn från 8-10 år som de kan gå på med sina föräldrar.

I samarbete med Scen Sundsvall presenterar vi några föreställningar som de arrangerar för barn och vuxna. På så sätt sprider vi information om föreställningar som ger barn i 7-12 års ålder viket breddar utbudet åldersmässigt och vi nåt barn i skolåldern.

Scenkonst Västernorrland gör den traditionella Nallekonserten i börja av december och har premiär på Barnen från Frostmofjället i mitten av december. Några veckor senare är det premiär för Cirkus Elviras föreställning Cirkusmysteriet!

Nyheten i höst är att det ska vara lättare att få tag på biljetter även till föreställningarna som sker på Alnö, Ljustadalen, Kvissleby, Indal, Matfors och Stöde. Vi kommer att sälja biljetter till alla föreställningar som Sundsvalls museum arrangerar via Entré Sundsvalls biljettsystem. Det innebär att det går att köpa biljetter  i Kulturmagasinet och i Stadhuset hos Entré Sundsvall och på nätet via www.entresundsvall.nu

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.