Sommarvikarier 2017

Kampanjbild på Rasmus.

Hej! Rasmus på Sundsvalls kommun här. Vad roligt att du är intresserad av att höra mer om dom sommarvikariat som Sundsvalls kommun söker personal till just nu.

Det finns massor av spännande arbetsuppgifter runtom i hela kommunen och även goda möjligheter till fortsatt anställning. Jag tänkte berätta om hur det funkar när du jobbar inom stöd, vård och omsorg i Sundsvalls kommun.Så vad kan man göra då? Förmodligen mer än du tror!

Du kan bland annat arbeta med äldreomsorg. Här kan du antingen jobba inom hemtjänsten eller på ett äldreboende. Du kan även jobba med att stödja personer med funktionsnedsättning. Antingen på ett gruppboende eller som personlig assistent.

Det finns också boenden för personer med psykisk ohälsa där du kan arbeta. Även vid dagliga verksamheter kan du vara handledare. Du kan också göra en insats för ensamkommande barn och ungdomar som flytt hit till oss. Du kan jobba på ett boende eller i en stödverksamhet.

Skicka in din ansökan redan nu, så hittar vi säkert något som passar dig. Vi ses!

Är du en av de 200 personer vi söker?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för en intervju.

 

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.