Lediga jobb – ansök via webben

Här ser du lediga tjänster i kommunkoncernen. Ansök på webben eller registrera ditt cv. Allt du behöver är en e-postadress.

Registrera, uppdatera cv och söka jobb via webb

Sista ansökningsdagen: 2017-09-29

Erfaren projektledare för större projekt inom fjärrvärmenäten

Sundsvall Energi erbjuder el, fjärrvärme och fjärrkyla samt energitjänster till företag och konsumenter. Vi har tre verksamhetsplatser; Korstaverket, Blåberget samt huvudkontoret i centrala Sundsvall. Vid Blåberget hanterar vi avfall för material- och energiåtervinning samt deponering. Vid Korstaverket finns avfallsförbränning som genererar fjärrvärme och el.

Företaget ägs av Sundsvalls kommun och ingår i Stadsbacken AB. Vi är 102 medarbetare i grundorganisationen och omsätter cirka 600 Mkr. Vi arbetar för en hållbar utveckling i Sundsvallsregionen och lägger stor vikt vid en jämställd och drogfri arbetsplats.

Sundsvall Energi söker en:
Erfaren projektledare för större projekt inom fjärrvärmenäten

Vi söker dig som tillsammans med motiverade och kompetenta medarbetare, vill jobba klimatsmart och bidra till att utveckla Sundsvallsregionen. Du kommer att arbeta med i första hand våra större projekt inom fjärrvärmenäten. Vår tidigare medarbetare i rollen går i pension och nu söker vi hans ersättare.

Som erfaren projektledare kommer du att ansvara för:

  • Projektering
  • Byggledning
  • Vidareutveckla tekniska lösningar
  • Vara en kunskapsresurs för övriga inom bolaget

Tjänsten är direkt underställd avdelningschef Nät.

Din profil:
Du har relevant akademisk examen med inriktning mot energi eller anläggning samt erfarenhet av stora och komplexa anläggningsprojekt. Du har även stor vana av att projektera och leda anläggningsprojekt. Du har också god erfarenhet av att ha arbetat med budgetering och budgetuppföljning.

Som person är du självgående och drivande, strukturerad och ekonomisk, du har mycket god samarbetsförmåga internt och externt och är flexibel samt serviceinriktad. Din affärsmässighet är tydlig. Du kan formulera dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Vi arbetar för en drogfri arbetsplats varför drogtest är obligatoriskt vid nyanställningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

För ytterligare information om tjänsten kontakta Nätchef Peter Lindström, tfn 070-207 53 00.

Fackliga representanter:
Sveriges Ingenjörer: Anna-Karin Stengard, tfn 073-275 25 23,
Vision: Susanne Lander, tfn 070-527 84 86

Välkommen med din ansökan på: http://sundsvallenergi.se/om-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag är den 29 september. Urval sker löpande så ansök gärna redan idag!

Kontakt

Peter Lindström

070-207 53 00

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.