Lediga jobb – ansök via webben

Här ser du lediga tjänster i kommunkoncernen. Ansök på webben eller registrera ditt cv. Allt du behöver är en e-postadress.

Registrera, uppdatera cv och söka jobb via webb

Sista ansökningsdagen: 2017-10-18

Förvaltningen för arbetsmarknad, vuxenutbildning och integration (Favi) verkar inom tre politikområden; vuxenutbildning, arbets­marknad och integration. Vårt uppdrag är att skapa förutsätt­ningar för lärande och arbete. I förvaltningen arbetar ca 200 med­arbetare hängivet för att uppnå det målet och göra det goda livet möjligt för sundsvallsbor. Favi har sedan lång tid tillbaka arbetat intensivt med motivationsarbete riktat till arbetssökande.

Arbetsmarknadstorget är en samverkansarena där personal från Socialtjänsten, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Landstinget arbetar tillsammans med personer (16-64 år) med behov av samordnade insatser för att klara av studier eller etablera sig på arbetsmarknaden på grund av psykiska och/ eller fysiska funktionsnedsättningar, bristfällig skolgång, sociala svårigheter eller andra svåra livsomständigheter.
Mer information finns på www.arbetsmarknadstorget.se

Ungdomsrådgivningen är en främjande och förebyggande verksamhet för unga vuxna (18-24 år). Ungdomsrådgivningen bemannas med olika yrkeskompetenser och drivs i samverkan mellan Sundsvalls kommun (FAVI, Socialförvaltningen, Barn- och utbildning) och Arbetsförmedlingen. Verksamheten arbetar på ungdomens uppdrag och har ingen myndighetsutövning.
Mer information finns på www.ungdomsradgivningen.se  

Söker du ett varierat arbete som är utmanande och lärorikt, där du tillsammans med Arbetsmarknadstorgets och Ungdomsrådgivningens multikompetenta team skapar förutsättningar för våra målgrupper att komma ut i arbete, främjar hälsa och förebygger ohälsa, då är denna tjänst något för dig.

Dina arbetsuppgifter
På arbetsmarknadstorget finns 2,5 psykologtjänster där arbetsuppgifterna består av att genomföra neuropsykiatriska utredningar med fokus på arbetsförmåga och funktion samt göra bedömningar av psykisk ohälsa, identifiera behov, fastställa vårdnivå och vid behov remittera vidare.I arbetet ingår också att erbjuda stödjande samtal och kortare behandlingsinsatser enskilt och i grupp.

Som psykolog på Ungdomsrådgivningen erbjuder du råd, stöd och vägledning i vanligt förekommande livsfrågor som ungdomar möter på sin väg in i vuxenlivet.

Psykologerna bidrar med den psykologiska aspekten inom respektive verksamhet och arbetar aktivt med att samverka internt och externt med andra aktörer, inklusive handledningsuppdrag och deltar aktivt i verksamheternas metod- och utvecklingsarbete.

Då FAVI är en flexibel förvaltning vilkens uppdrag formas efter arbetsmarknaden och behoven hos våra uppdragsgivare kan psykologens arbetsuppgifter därför komma att förändras över tid.

Kontakta oss gärna för frågor om tjänsten:
Karin Wessblad Börlin, samordnare, Ungdomsrådgivningen
Tfn: 073-275 25 02
Elina Gellerstedt, leg psykolog, Arbetsmarknadstorget
Tfn: 070-180 89 36

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av arbete med aktuell målgrupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av både neuropsykologiska utredningar och psykologisk behandling på individ och/eller gruppnivå

Har du erfarenhet av att arbeta inom primärvård och/eller psykiatri eller av att handleda andra yrkesprofessioner är det meriterande, liksom erfarenhet av att arbeta med personer med annan språklig eller kulturell bakgrund.

För att trivas i rollen behöver du vara en ansvarsfull person som kan arbeta självständigt och samarbeta bra med andra.

Det är viktigt att du värderar empiri och evidensbaserade behandlingsmetoder och är drivande, nytänkande och intresserad av utveckla verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2018-02-01 eller enligt överenskommelse.

Tjänsten fördelas mellan arbetsmarknadstorget och ungdomsrådgivningen med 50% på respektive arbetsplats.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

Fackliga företrädare
Jeanette Stenvall, Psykologförbundet 073-274 59 64

Din ansökan
I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontakt

Elina Gellerstedt, leg psykolog, Arbetsmarknadstorget

070-180 89 36

Karin Wessblad Börlin, samordnare, Ungdomsrådgivningen

073-275 25 02

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.