Lediga jobb – ansök via webben

Här ser du lediga tjänster i kommunkoncernen. Ansök på webben eller registrera ditt cv. Allt du behöver är en e-postadress.

Registrera, uppdatera cv och söka jobb via webb

Sista ansökningsdagen: 2017-09-26

Barn- och utbildningsförvaltningen söker en grundskollärare för år F-3/förskollärare till Bosvedjeskolan.

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Vi gör det goda livet möjligt" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningsledningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Våra medarbetare är viktiga för oss!

Bosvedjeskolan består av grundskolan F- 6 och grundsärskola. Skolan ligger i Bosvedjans centrum med bra bussförbindelser till Sundsvalls centrum och har nära till naturen med fina möjligheter till aktiviteter utomhus. 

Skolan har ca 350 elever från 6 – 12 år och en fritidshemsverksamhet med cirka 260 inskriva elever.

Dina arbetsuppgifter
Att inspirera, motivera och väcka nyfikenhet hos eleverna att själva söka kunskap är en viktig del i arbetet. Vi vill att du som lärare är förtrogen med och följer de kommunala och nationella styrdokumenten. I tjänsten ingår även viss arbetstid i fritidsverksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad grundskollärare F-3, tidigarelärare, alternativt förskollärare med behörighet för undervisning i förskoleklass.

Du ser arbetslaget som en resurs och det är självklart för dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter. Du har förmågan att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar och intresse.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal

Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Fackliga företrädare
LR Susanne Lindqvist
susanne.lindqvist@skola.sundsvall.se
Lärarförbundet Lena Olofsson
lena.olofsson@skola.sundsvall.se

Din ansökan
I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontakt

Veronica Nilsson, Rektor

060-658 38 21, 070-100 07 81

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.