Lediga jobb – ansök via webben

Här ser du lediga tjänster i kommunkoncernen. Ansök på webben eller registrera ditt cv. Allt du behöver är en e-postadress.

Registrera, uppdatera cv och söka jobb via webb

Sista ansökningsdagen: 2017-09-25

Socialtjänstens Myndighetsutövning inom Vård omsorg i Vårdplaneringsteamet

Socialtjänsten i Sundsvall arbetar för att människor i behov av hjälp från socialtjänsten ska få stöd till ökad självständighet och oberoende, och därigenom en förbättrad livssituation. Socialtjänstens uppdrag är att ge rätt instats till rätt person i rätt tid och till rätt kostnad.  Vårdplaneringsteamet söker nu två nya kollegor . Biståndshandläggarna i Vårdplanerinsteamet medverkar vid vårdplaneringar på sjukhuset för att möjliggöra en trygg  hemgång i samband med utskrivning från sjukhuset. Vårdplaneringsteamet  består idag av fem skickliga handläggare som tar emot ansökningar och anmälningar, om behov och stöd och hjälp från socialtjänsten. Vill du vara en del av vårt fantastiska arbetslag?

 

Välkommen med din ansökan redan idag!


Arbetsuppgifter 
Som biståndshandläggare tar du emot anmälningar och ansökningar om behov av stöd och hjälp från socialtjänsten. Du arbetar  med myndighetsutövning enligt
socialtjänstlagen, utreder och fattar beslut enligt aktuell lagstiftning, och har kontakt med såväl den enskilde individen som anhöriga, andra myndigheter
och vårdgivare.  Som handläggare i Vårdplaneringsteamet representerar du socialtjänsten  i den samordnade vårdplaneringsprocessen idag utförs vårdplaneringarna på sjukhuset, du kommer också att göra uppföljningar på våra korttidsboenden.


Kvalifikationer 
Du som söker har socionomutbildning eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med myndighetsutövning enligt socialtjänstlagen. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket, övriga vanligt förekommande språk som vi möter inom socialtjänsten kan vara meriterande.

Vi söker dig med intresse för att arbeta med människor som befinner sig i olika livsskeden. Du är självständig, har god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och har förmåga att skapa förtroendefulla möten. Som person är du van att ta eget ansvar över din arbetsdag, planera och slutföra dina arbetsuppgifter. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du ser möjligheter i förändringar, är noggrann och klarar att hantera hög arbetsbelastning. Du kan uttrycka dig tydligt och välformulerat i tal och skrift.

Körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde snarast.

Har du frågor kan du höra av dig till Chef för myndighetsutövningen inom vård omsorg, Maria Björklund, på telefon 060- 19 12 28 / 070- 190 13 88.

Facklig företrädare kontaktas via kommunens växel, 060-19 10 00.


Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Vi tillämpar rökfri arbetstid.


Sista ansökningsdag 2017-09-25
. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Kontakt

Maria Björklund

060-19 12 28, 070-190 13 88

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.