Lediga jobb – ansök via webben

Här ser du lediga tjänster i kommunkoncernen. Ansök på webben eller registrera ditt cv. Allt du behöver är en e-postadress.

Registrera, uppdatera cv och söka jobb via webb

Sista ansökningsdagen: 2017-10-01

Sundsvall är inne i ett spännande skede. Flera projekt pågår för utveckla staden och organisationen med nya verksamheter och kommunikationer. Sundsvall växer och kompetensbehovet är stort. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, förändra och uppleva. Du vill framåt. Det vill vi med. Sundsvall är staden mellan bergen, vid havet, älvarna och skogarna. Här är nära till allt med naturen inpå knuten samtidigt som vi har ett av Sveriges populäraste köpcentrum.

 Varje dag arbetar vi på kommunen för att sundsvallsborna ska få bästa möjliga service och en positiv livsmiljö. Hos oss jobbar lärare, ingenjörer, IT-strateger, undersköterskor, ekonomer och många andra viktiga yrkesgrupper. Vi jobbar hårt för ökad konkurrenskraft i takt med att omvärlden och samhället förändras.

 Nu söker vi dig som vill ansvara för att leda, samordna, utveckla och följa upp kommunikationsområdet i Sundsvalls kommun.

 

Uppdraget

Till din hjälp kommer du att ha medarbetare med olika inriktning inom kommunikationsområdet, som liksom du har ett högt engagemang för att på en strategisk nivå vidareutveckla våra verksamheter.

Arbetet innebär samarbete med bland annat kommunstyrelsen, koncernstaben, strategiska nätverk samt med kommunens övriga verksamheter. Du samverkar mycket med hr- och it-funktionen. Målet för Sundsvalls kommun är att vara en kommunikativ organisation med kommunikativa ledare. Ett arbete som fortlöper enligt Sundvalls kommuns kommunikationsstrategi. Du kommer även att fokusera på varumärkesfrågor, både för Sundsvalls kommun som organisation och Sundsvall som plats.

 Tjänsten kommer att ge dig både möjligheter och utmaningar med ämnesbredd och komplexa uppgifter av både operativ och strategisk karaktär. Som kommunikationsdirektör är du direkt underställd kommundirektören. Du sitter i förvaltningens ledningsgrupp samt i den kommunövergripande ledningsgruppen. Du får personalansvar för 9 tillsvidareanställda medarbetare.

I ditt dagliga arbete utgår du från kommunens vision och värdegrund. Våra ledord är mod, helhetssyn och öppenhet.

 

 Förväntningar
Vi söker en erfaren ledare som under flera år har arbetat strategiskt med kommunikationsfrågor i en större, komplex organisation. Ett krav är akademisk utbildning inom kommunikationsområdet eller motsvarande utbildning och erfarenheter som vi bedömer som likvärdiga. Erfarenhet av tidigare arbete inom en politiskt styrd organisation är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda utvecklingsfrågor i större organisationer, och av ledarskap i strategiska nätverk.

 Du är en förändringsdriven, strukturerad, och självgående person. Du är en förtroendeingivande ledare som coachar, motiverar, stödjer och skapar förutsättningar för dina medarbetare att nå sin fulla potential. Vidare är du proaktiv och kommunikativ och har lätt att entusiasmera dina kollegor.

 För att lyckas i rollen behöver du ha en personlig mognad med stor integritet i ditt ledarskap där det är naturligt för dig att tänka koncernnytta i din yrkesroll och organisation. Du är utåtriktad, skapar kontakter och underhåller relationer. Som person driver du framåt för att uppnå mål och resultat samtidigt som du använder din analytiska förmåga. Vi söker dig som tillsammans med dina medarbetare vill göra Sundsvalls kommun ännu bättre. Du fokuserar på samarbete och samverkan, har viljan att hitta lösningar och modet att effektivt gå från plan till handling.

 

 Vill du veta mer om tjänsten?

 

Välkommen att kontakta:

Åsa Bellander, kommundirektör, Tfn 060-19 14 45

Annette Sahlman, rekryteringsspecialist, Tfn 060-19 17 19

 

Fackliga företrädare

Robin Fångsjö, Vision, Tfn 060-19 19 88

 

Övrigt

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

 

Sista ansökningsdag 2017-10-01

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Kontakt

Annette Sahlman, rekryteringsspecialist

060-19 17 19

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.