Lediga jobb – ansök via webben

Här ser du lediga tjänster i kommunkoncernen. Ansök på webben eller registrera ditt cv. Allt du behöver är en e-postadress.

Registrera, uppdatera cv och söka jobb via webb

Sista ansökningsdagen: 2017-09-24

 

Vi söker en VD till det nybildade bolaget Stadsutveckling i Sundsvall AB som kan leda arbetet mot utmärkelsen Årets Stadskärna 2021. Just 2021 är ett särskilt laddat år för oss Sundsvallsbor, då det är året då vi som stad fyller 400 år.

Fakta

Årets Stadskärna är en utmärkelse för framgångsrik utveckling av stadskärnor och delas ut av föreningen Svenska Stadskärnor. Utmärkelsen går till den stad i Sverige som i samverkan mellan både privata och offentliga aktörer under de närmast föregående åren och fram till det aktuella året gjort störst framsteg i sin förnyelse av stadens centrum.  

Sundsvall har redan idag en unik stadsmiljö från sekelskiftet 1900 som vi är mäkta stolta över. Nu vill vi ta nya steg och se till att vår stadskärna kan fortsätta utvecklas in i en spännande framtid. Här har du en viktig roll att spela i en utvecklingsresa tillsammans med cityhandel, fastighetsägare, hotell och restaurangnäring och övrigt näringsliv och naturligtvis - tillsammans med Sundsvallsborna.

Uppdraget

Din huvuduppgift blir att stödja utvecklingen av centrum mot de uppställda målen. Detta sker genom att analysera trender och utveckling samt att ge förslag till din styrelse och initiera arbete med såväl långsiktiga strategier som mer kortsiktiga mål samt ansvara för marknadsföring och utvecklingsarbete. Självklart tar du Sundsvall igenom hela den viktiga utvecklingsresan och fram till den åtråvärda utmärkelsen! Som VD för bolaget har du det yttersta ansvaret för budgeten i Stadsutveckling i Sundsvall AB.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av projektledning och då gärna inom liknande projekt eller andra jämförbara erfarenheter som kan vara till nytta för dig i arbetet med att förverkliga våra mål.

För att lyckas med uppdraget måste du vara ansvarsfull, självständig, engagerad och ha ett starkt driv. Din kreativa förmåga i kombination med intresse av kommunikation är en framgångsfaktor. Du är duktig på att samverka med andra intressenter och samarbetspartners.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående. Den kommer att vara placerad i ett nybildat bolag som finansieras av Fastighetsägarna, Föreningen Stenstan och Sundsvalls kommun.

 Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annette Sahlman, rekryteringsspecialist på Servicecenter HR, på telefon: 070-183 6696. Din ansökan skickar du till rekrytering@sundsvall.se senast 2017-09-24.

Föreningen Svenska Stadskärnor arbetar för att öka medvetenheten om stadskärnans betydelse som tillväxtgenerator. Våra mest framträdande medlemmar arbetar aktivt med stadsutveckling i olika former. I Svenska Stadskärnor samverkar Sveriges Kommuner och landsting (SKL), Svensk Handel, Fastighetsägarna Sverige, Visita, Boverket, Trafikverket och drygt 185 enskilda kommuner, företag och samverkansorganisationer samt nätverket Sveriges Centrumutvecklare.

Läs mer på www.svenskastadskarnor.se

Kontakt

Annette Sahlman

060-19 17 19

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.