Lediga jobb – ansök via webben

Här ser du lediga tjänster i kommunkoncernen. Ansök på webben eller registrera ditt cv. Allt du behöver är en e-postadress.

Registrera, uppdatera cv och söka jobb via webb

Sista ansökningsdagen: 2017-09-24

Socialförvaltningen, Personlig assistans

Vill du vara med och arbeta för att göra det goda livet möjligt i Sundsvalls kommun?

Vi söker just nu en personlig assistent för omgående anställning!

Som personlig assistent hos oss har du ett viktigt och ansvarsfullt uppdrag. Du utgör ett stöd i våra kunders dagliga livsföring och gör det möjligt för dessa att kunna leva sin vardag så normalt som möjligt.

Välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter 
Dina arbetsuppgifter utgår från vad kunden är i behov av inom den personliga omvårdnaden. Vilka dessa uppgifter är kommer kunden och utförare gemensamt fram till i en genomförandeplan, och kan omfatta personlig hygien, hushållsysslor såsom matlagning och städning men även andra aktiviteter så som att följa med på utflykter, handla och promenader.

Kunden, som är bosatt i Sundsvall, är en kvinna på 66 år som har Parkinson. Kunden är intresserad av sång, musik, böcker, blommor, matlagning och bakning, tar gärna en sväng på stan för en fika och handla. Uppskattar att det är ordning och reda omkring sig.

Tjänsten är på ca 62%. Arbetstiderna är förlagda till kl 09:00 - 16:30 inklusive 55 min rast mitt på dagen, vardagar och helger.


Kvalifikationer 
Du som söker är en kvinna. Har som minst grundskola, önskvärt är utbildning från Vård och Omsorgsprogrammet.

Om du har erfarenhet av omvårdnads-/socialt arbete är detta meriterande. Vi ser positivt på om du har erfarenhet av personlig assistans.

Vi söker dig som har en personlig mognad som du erhållit genom din livserfarenhet, att du är känslomässigt stabil och trygg i dig själv. Du har en förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv utan att du tar över den personens känslor. Du utgår från kundens behov, är lugn samt tillmötesgående i ditt bemötande. För att kunna hjälpa kunden, och agera som ett stöd behöver du ha en förmåga att skilja på det personliga och professionella.

Lyft kan förekomma så god fysisk form är ett krav.

Eftersom kommunikationen med kunden är av stor vikt, behöver du kunna uttrycka dig väl i svenska språket i tal och skrift. En viss vana av datorer är lämpligt då tidrapportering sköts digitalt. 

B-körkort är önskvärt, men inte ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 62,27 % med tillträde snarast.
 
Har du frågor kan du höra av dig till  Enhetschef Amit Selberg på telefon 060- 19 22 40. 

Facklig företrädare kontaktas via kommunens växel, 060-19 10 00.


Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.
Vi kräver utdrag ur belastningsregistret vid nyanställning.

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Vi tillämpar rökfri arbetstid.


Sista ansökningsdag 2017-09-24
. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Kontakt

Amit Selberg

060-19 22 40

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.