Lediga jobb – ansök via webben

Här ser du lediga tjänster i kommunkoncernen. Ansök på webben eller registrera ditt cv. Allt du behöver är en e-postadress.

Registrera, uppdatera cv och söka jobb via webb

Sista ansökningsdagen: 2017-09-30

Vill du bli en del av vår ”kvälls- nattpatrull” som levererar en god och säker vård till våra Kommuninnevånare?

Konkurrensen om sjuksköterskor är stenhård – det vet vi!

Vi måste bli det bästa förstahandsvalet för att behålla och attrahera nya medarbetare. Och det gör vi genom att prioritera arbetsmiljön, delaktighet och inflytande, vilket sker under ledning av vår Kommuns ledord; Mod, Öppenhet och Helhetssyn.

Nu söker vi fyra sjuksköterskor till kväll- och natt för planerad och akuta sjukvårdsuppdrag i hemmet under jourtid. Hemsjukvården blir alltmer avancerad och på sikt ser vi det som vår utmaning att alltfler ska kunna få professionell vård i livets alla skeden i sitt hem om så är önskvärt.

Vi kan erbjuda Dig ett arbete med stor variation. Arbetstidens förläggning kan diskuteras.

80% av din arbetstid är patientrelaterad – övrig tid avsätts för kompetensutveckling, fördjupning, omvärldsbevakning, friskvård, reflektion och utvecklingsarbete. Ni är tillsammans ett team på 20-25 medarbetare som tjänstgör med hög flexibilitet under jourtid. Din anställning är i Socialtjänsten.

Vi söker dig:
-som trivs i en miljö som kräver hög flexibilitet och engagemang då du ska möta individers behov och göra egna bedömningar. God självkännedom, trygghet och mognad behövs när du ofta står själv i mötet med patienten och närstående och ska fatta beslut. Du behöver ett intresse och engagemang för uppdraget och motiveras av att ge patienterna en god och säker vård.

Du har goda datorkunskaper och det är en förutsättning att du har körkort B.

God förmåga att samarbeta, stresstålig och personlig mognad är egenskaper vi lägger vikt vid.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Som medarbetare i kommunen erbjuds du friskvårdskort med flera alternativ på anläggningar för eget val.

Ditt schema lägger du i samråd med dina kollegor.

Tillträde efter överenskommelse.

Flyttar du till Sundsvall från annan ort finns möjlighet till förtur (poäng) till kommunala bostadsbolaget Mitthems bostäder.

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vill du veta mer?
Annika Eriksson, verksamhetschef, 060-19 12 86

Fackliga representanter
Fackliga representanter når du via Kommunens växel: 060-19 10 00

Din ansökan
Du är välkommen med din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande, dock senast
2017-09-30

Din ansökan kan du skicka in via länken i denna annons, det går också bra att mejla ansökan till; annika.g.eriksson@sundsvall.se

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vi ser fram emot din ansökan, varmt välkommen!

Kontakt

Annika Eriksson

060-19 12 86

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.