Arbetsmiljö- och rehabutbildning för chefer

Under två dagar får du en grundläggande utbildning i arbetsmiljö och rehab.

För vem: Alla chefer inom Sundsvalls kommunkoncern.

Vad: Tvådagarsutbildning i systematiskt arbetsmiljöarbete och rehabilitering. Föreläsningar och workshops i grupper om cirka 20 personer. Utbildningen utgår från FAS 05.

Varför: Att ge dig som chef bättre verktyg att hantera arbetsmiljöfrågor och sjukskrivningsärenden.

När: Kl 9.00-16.30. Välj två av följande datum. Utbildningen består av två dagar, har du redan gått den ena dagen går det bra att endast anmäla sig till den andra (se anmälningsformuläret).

29 augusti Rehabilitering

31 augusti Arbetsmiljö

Var: Samklangs utbildningslokal, Kyrkogatan 29.

Ur innehållet

• Så gör du när medarbetaren blir sjuk, Maine Persson, arbetsmiljöprojektet Samklang.
  • Systematiskt arbetsmiljöarbete med hjälp av årshjulet, Agneta Skoglund, arbetsmiljöprojektet Samklang.

Vi bjuder på förmiddags- och eftermiddagsfika. Lunch ordnar deltagarna på egen hand.

Följande utbildningsmaterial ingår och delas ut vid utbildningstillfället: Arbetsrätten i kommuner och landsting, Hållbart och hälsofrämjande ledarskap i vardag och förändring.

• Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.