Stenstan Visitor Center nominerad till Stora Turismpriset 2017

Stenstan Visitor Center är en av tre kandidater från Västernorrlands län som har blivit nominerad till Stora Turismpriset 2017.

Priset delas ut för insatser som har bidragit till att utveckla turismen i Sverige genom nytänkande, internationalisering, kvalitet och hållbarhet. De andra två andra kandidaterna från Västernorrlands län är Samverkan i Höga kusten och Stiftelsen Nämforsen.

Syftet med nomineringarna är bland annat att höja kunskapen om besöksnäringen och uppmärksamma dem som arbetar inom branschen. Stora Turismpriset 2017 delas ut för 23e året i rad av Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism. Alla län i Sverige har möjlighet att nominera en kandidat till den nationella utmärkelsen. Respektive läns kandidat får en belöning på 10 000 kronor som ska användas till en kunskapsfrämjande insats, och vinstsumman som delas ut är 100 000 kronor.

Följ länken nedan för att se presentationerna av de nominerade i länet. Rösta också gärna på din favorit!

https://www.lvn.se/storaturismpriset

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.