Nominera den du tycker jobbar bäst med mångfald

På nationaldagen delar kommunen ut ett integrations- och mångfaldsstipendium och en särskild utmärkelse för mångfald i arbetslivet.

Integrations- och mångfaldsstipendium

Stipendiet om 10 000 kronor kan tilldelas enskild person, organisation eller företag och ska uppmärksamma engagemang, nytänkande och goda exempel i mångfaldsarbetet, samt inspirera ännu fler att arbeta för ett integrerat Sundsvall.

Den nominerade ska vara en enskild person som är bosatt i Sundsvall, en organisation eller ett företag som verkar här. Nominera senast 10 april.

 

Särskild utmärkelse för mångfald i arbetslivet

Sundsvalls kommun vill uppmärksamma bra och inspirerande mångfaldsarbete inom svenskt arbetsliv genom att synliggöra det praktiska mångfaldsarbetet, initiativen och det aktiva engagemang som bedrivs. Den särskilda utmärkelsen är ett erkännande och ett uppmärksammande av ett utmärkt och inspirerande mångfaldsarbete inom arbetslivet.

Utmärkelsen kan tilldelas en organisation, arbetsplats eller enskild person som på ett föredömligt sätt främjat mångfald i arbetslivet. Mottagaren ska vara bosatt i Sundsvalls kommun.

Den nominerade ska vara en enskild person som är bosatt i Sundsvall, en organisation eller ett företag som verkar här. Nominera senast 10 april.

 

Vill du veta mer?

Kontakta Saleh Dirawi, 060-19 12 48, 070-372 01 88, saleh.dirawi@sundsvall.se

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.