Torbjörn Stark blir fastighetschef hos Drakfastigheter

Torbjörn Stark har fått tjänsten som ny fastighetschef hos Drakfastigheter, kommunens fastighetsförvaltare.

Han har under den senaste tiden också varit tillförordnad fastighetschef. Torbjörn Stark är även tillförordnad förvaltningsdirektör inom service- och teknikförvaltningen. En tjänst som upphör vid årsskiftet när service- och teknikförvaltningens verksamheter övergår till andra delar av kommunen. Han tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2017.

Torbjörn Stark

Foto: Sundsvalls kommun

Högupplöst version av bilden

Torbjörn har tidigare varit socialdirektör i Sundsvalls kommun, och även haft tjänsten som bolagscontroller på koncernstaben. Före det har han bland annat varit anställd som konsult på Komrev/Öhrlings och som chef inom Landstinget Västernorrland.

 

Var sidan till hjälp?

  • Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan. Lämna din e-postadress så att vi kan återkoppla till dig.